DIENSTEN

Aftermovie

Een aftermovie is een uitstekende manier om uw evenement te promoten. De vaak mooi aangeklede en bijzondere locaties, maken dit soort producties dan ook een mooi scenario om te mogen filmen.

Corporate

Een corporate video is een bedrijfsfilm waarin we uw dienst op product promoten. Hierbij kijk ik niet alleen naar het gene dat u wilt verkopen, maar ook naar uw huisstijl om van de video en uw bedrijf één geheel te kunnen maken.

Videoclip

Aangezien je met muziek veel verschillende emoties kunt laten opwekken, is het altijd een genoegen om te werken aan een muziekvideo. Deze muziek maakt dan ook veel creativiteit los en is er altijd wel een mooie invalshoek waarmee ik aan de slag kan.Real estate

Een video met in de hoofdrol de woning die u wilt verkopen. Dat is het concept van de real estate film. Hierbij komen alle aspecten van de woning aan bod en laten we zien wat er speciaal is aan deze woning.

Freelance

Met mijn ruime kennis over verschillende camera's en cameratechnieken, ben ik ruim inzetbaar als freelance cameraman.

Trouwfilm

De mooie en bijzondere sfeer die er bij een trouwerij hangt, zorgt altijd voor leuke en spontane beelden waar u in de toekomst met plezier op terug kunt kijken.